Sono-blog

NÉVVÁLTOZÁS - a Sonopart és ami mögötte van

Sonopart
2020.09.06 11:59

A cég ugyanaz, a név és a szemlélet új: SONOPART, az új hangtechnika. A hangtechnikakft.hu tehát mostantól SONOPART.HU. De mégis, mi késztetett arra, hogy megváltoztassuk a nevünket, azon kívül persze, hogy a régi hosszú és béna volt?

Az új szemlélet, és az, hogy ezt most megjelenítjük és érvényre is juttatjuk. A Hangtechnika Kft. SONOPART.hu mögött álló emberek elsősorban nem kereskedők. Készülékeket, hangfalakat terveznek, más cégneknek, vagy adott esetben saját gyártói brand is áll mögöttük, vagy akár nemzetközi hírnév. Ezt a szellemet szeretnénk előtérbe helyezni. A konstruktivitást, az alkotást, amit napi szinten végzünk, végeztünk eddig a kereskedelemtől függetlenül. Már nem csak egy boltként szeretnénk láttatni magunkat, ahol azért installációt is terveznek.

Tehát a SONOPART már egy műhely is egyben, ha úgy tetszik, fejlesztői, mérnöki iroda. Mostantól saját név alatt is létre fognak jönni termékek. Nem leszünk szerények, mert nem ez a dolgunk: késztermékekkel és kitekkel is készülünk, melyeket nemzetközi mezőnyben az élen szeretnénk látni rövidesen. Emellett újabb termékek, márkák kerülnek a kínálatunkba, nem csak  alkatrészek, de sosem kívánunk webpláza lenni. Mindig patikamérlegen fogjuk kimérni, mit forgalmazunk.