1994 óta © Hangtechnika Kft.

Sono-blog

SICA, az érzelmes racionalitás. Azt kell mondanom, eddig minden sikeres döntésünk szívből jött, legyen szó a Jantzenről, az SB Acoustics-ról vagy a Canare termékeiről. De a mi hatalmas szívünkbe sem férhet bele semmi, amiben nincs erőteljes, egyedi műszaki tartalom. A SICA hangszórók is így kerültek képbe. Igen, itthon ismeretlen, de jöjjön, legyen most is úgy, mitha saját magunknak vásárolnánk!


A cég ugyanaz, a név és a szemlélet új: SONOPART, az új hangtechnika. A hangtechnikakft.hu tehát mostantól SONOPART.HU. De mégis, mi késztetett arra, hogy megváltoztassuk a nevünket, azon kívül persze, hogy a régi hosszú és béna volt?

Idén is megrendezték az amatőr triódás találkozót a szokásos pazar helyszínen, a kisszékelyi vadászházban. A résztvevők régi ismerősökként köszöntik már egymást, mindenkit ugyanaz a szenvedélyes audiofil rajongás visz oda. Engem személy szerint mindig lenyűgöz, hogy az ilyen találkozókon megtekinthető és meghallgatható rendszerek és azok saját kézzel készített komponensei mind egytől-egyig gyermeki rajongás, végeláthatatlan szenvedélyes munka és alkotójuk legjobb tudásának eredménye.

A kábel rengetegben még a szakavatott szemek is elveszhetnek.

Azaz mostantól feleannyi idő alatt szállítjuk.