1994 óta © Hangtechnika Kft.

SpeakerLink – - Kábel, csatl./Kábel/Csoportkábel, stage kábel
SpeakerLink –
116 773 Ft

SpeakerLink –

Gyártó
Klotz
Nincs raktáron, de rendelhető
116 773 Ft
Részletek
hangfal elosztó csatlakozó doboz [b]Klotz SpeakerLink hangfal elosztó csatlakozó[/b]
Manapság a hangfalak gyors és rendezett színpadi kábelezésének fontosságát gyakran alábecsülik. Az új Speaker Link segítségével a technikusok idõt és fáradtságot takaríthatnak meg.
A jól kitalált kábelezési koncepció lehetõvé teszi, hogy az egyébként szükséges kábeladaptereket egyetlen Klotz SpeakerLinkkel helyettesítsük, ezáltal csökkentsük a költségeket.
[b]Felhasználási terület:[/b]
Input boxként az erõsítõk mögött, a SpeakerLink 4 különbözõ hangfal csatornát képes fogadni és egy 8 pólusú Speakon csatlakozóra juttatni a jelet.
--- Négy hangfal csatorna jele küldhetõ egyetlen hangfal csoportkábelen (pl. Klotz L84YSMF020).
--- A hangfal felöli oldalon a Klotz SpeakerLink output boxként mûködik és a hangfal csatornákat négy (passzív), vagy két (kétutas aktív) NLT4MP csatlakozóra juttatja.
--- A SpeakerLink házára nyomtatott kapcsolási rajznak köszönhetõen a technikusok azonnal áttekintést kapnak a mûszaki részletekrõl.

[Csatlakozási lehetõségek]Két NLT8PM csatlakozó (az adaptált csatornák átvitelére)#Négy NLT4MP csatlakozó[][Kiváló minõségû kivitel]1,5 mm-es alumínium készülékház#Biztonságos rögzítési lehetõség: M10 menetek az alaplapon#Biztonságos rögzítési lehetõség: 8 lyuk biztonsági kábelnek#Biztonságosan áll a négy gumilábon[]Készülékház: fém, matt fekete RAL 9005#Méret: 380x95x78 mm#Csatlakozó 1: 4 Speakon 4 pólusú, papa, fém/Neutrik#Csatlakozó 2: 2 Speakon 8 pólusú papa, fém/Neutrik
Adatok
XLR 3 pol.
nem
RCA
nem
5 p. DIN
nem
Jack 6.3mm
nem
Jack 3.5 mm
nem
Jack 2.5 mm
nem
Toslink
nem
Bnc
nem
F csatlakozó
nem
Antenna csatlakozó
nem
XLR 5 pol.
nem
XLR mini
nem
USB
nem
UTP
nem
D-sub
nem
Cikkszám
KL-LSV2844
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!