1994 óta © Hangtechnika Kft.

C-Coil tekercs

A Jantzen tekercsek választéka óriási, nagyon sok induktivitás-érték elérhető több huzalvastagságban, mindez a legmagasabb minőségben.
Ezért csak a sűrűn keresett értékekből tartunk folyamatosan raktáron, a gyártó pedig egyáltalán nem raktároz épp a hihetetlen választék miatt.

A raktáron nem lévő termékeket egytől egyig egyedi rendelésre gyártják le.
Ezért az átfutási időt nem tudjuk tovább csökkenteni. Európában a leggyorsabbak közé tartozunk, ha Jantzen termékekről van szó.

A Jantzen Audio C-Coil tekercsei egy szendvics szerkezetű magra készülnek. Extrém alacsony ellenállás jellemzi őket, hatalmas teljesítményt viselnek túlmelegedés nélkül. A mag fánk alakúra formázott, kör keresztmetszettel rendelkezik, amely egyetlen hosszú laminált acél szalagból készül. A mag felülete epoxy bevonatú, hogy nagyon nagy terhelés esetén is rövidzárbiztos legyen. A tekercseket 1000 Watt átvitele mellett tesztelték. 700 Wattot 48 órán át kiállnak. A C-Coil tekecsek elsősorban a hangváltók mélyszekciójához lettek tervezve és passzív szubbasszusokhoz, különböző mag- és vezetékméretekkel. A C-Coil tekercsekhez 4N tisztaságú rezet alkalmaznak.
Figyelem! A C-Coil tekercsek nem mérhetők ki univerzális LC mérőkkel. A mag és a csévélési metódus karakterisztikája miatt fontos professzionális RLC mérőt használni. Az összes tekercs mérés után kerül szállításra, RCL mérőkészülékkel, AC 1 V 1 kHz-en mérve.

A C-Coil tekercsek nem ajánlottak hangsugárzók passzív hangváltóin kívül más alkalmazásokhoz a toroid magok erős elektromágnses hatása miatt. Ezek a tekercsek nem alkalmasak erősítőkben és aktív rendszerekben való felhasználásra.

 


194termék
 

A dán Jantzen Audio passzív hangsugárzók hangváltóalkatrészeinek specialistája. A világ egyik legkeresettebb minőségi alkatrészgyártója ezen a területen, kimagasló ár/érték arányú termékpalettával, amit az utóbbi időben minőségi csatlakozókkal, kábelekkel és egyéb kiegészítőkkel szélesített, de megtalálható kínálatukban néhány egyedi hangszórótípus is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 123 Ft - 59 237 Ft
Huzal átmérő (mm2/AWG)
Induktivitás, L
 (mH)
0,4 mH - 38 mH
Termék státusza